Szeretettel köszöntelek!

Bakó-Szikszai Enikő vagyok, az alapítvány elnöke, az Önbizalombomba módszer megálmodója és vezetője.

Csapatommal közösen azon dolgozunk, hogy a foglalkozásainkkal olyan eszközöket és módszereket adjunk a gyerekek kezébe, melyeket majd egész életükben hasznosítani tudnak.

Küldetésünk, hogy minél több gyermek életébe olyan lehetőségeket és tudást biztosítsunk, ami támogatja a személyes fejlődésüket, erősíti önbizalmukat, belső önbecsülésüket, hogy merjék felvállalni az egyediségüket, hogy merjék megmutatni magukat a világnak.

Meggyőződésünk, hogy a sikeres felnőttkor feltétele a sikerekben megélt, önbizalommal teli boldog gyermekkor.

Alapítványunk egy közös kezdeményezést indít az iskolákkal, hogy közösen támogassuk a gyerekeket önbizalmuk megerősítésében művészeti foglalkozásokon keresztül.

Hogyan?

A program során az önismereti művészetoktatás eszközeit is alkalmazzuk, hiszen a művészetnek is hatalmas transzformatív ereje van. Amikor azt látjuk, hogy képesek vagyunk olyan dolgokat alkotni, amiről korábban azt hittük, hogy nem vagyunk rá képesek, az hatalmas erőt és önbizalmat ad.

Annak, hogy átéljék a “Bármire képes vagyok” érzését, azért van akkora jelentősége, mert amikor kihívásokkal teli helyzetek elé kerül az életben, ebből a tapasztalatból merítve megtalálja magában a belső erőt, ami ahhoz kell, hogy sikeresen megoldja ezeket a helyzeteket.

Felajánlásunk az iskolák számára egy 3x45 perces INGYENES program, mely megerősíti a gyerekeket a saját erejükben, belső hitükben, hogy képesek legyenek bízni önmagukban. Emellett fontos szempont volt még az is, hogy a feladatok által ne csak önmagukat ismerjék meg jobban, hanem megtanulják azt is, hogyan tudják egy támogató közösségként segíteni egymást.

A 3 alkalmas ingyenes Önbizalombomba program segít a(z)
  • önbizalom, önszeretet, belső önbecsülés erősítésében,
  • önmagukba vetett hitük megerősítésében,
  • pozitív énképük kialakításában,
  • önérvényesítési képességük erősítésében,
  • a kritikai gondolkodás, a kreatív gondolkodás és problémamegoldás fejlesztésében,
  • tehetségük felfedezésével, hogy mitől különlegesek, miért egyediek,
  • társas kapcsolataikban való gátlások feloldásával, a társas készségek fejlesztésében,
  • szorongások, gátlások, belső feszültségek, félelmek leküzdésében.

Szeretettel várjuk a jelentkezését!

Jelentkezés menete:

A lentebb található regisztrációs űrlapon töltse ki az adatait és válassza ki az Ön iskolájához tartozó Önbizalombomba Nagykövet nevét.

A regisztráció után hamarosan fel fogja venni Önnel a kapcsolatot és tájékoztatni fogja a részletekkel kapcsolatban.